b

  Gracias por solicitar informaciónRellena el siguiente formulario y en breve nos pondremos en contacto contigo.

   b

   Contacta con nosotrosGracias por solicitar informaciónRellena el siguiente formulario y en breve nos pondremos en contacto contigo.

   Avui sortim al Diari de Terrassa

   naoviatges. 16/03/21

   Un eix que recupera vida comercial

   Emili González  16.03.2021 | 04:00

   No tot són males notícies en plena crisi del coronavirus. Un exemple, n’és el carrer de Sant Pere, un dels més comercials de l’illa de vianants del Centre, que en l’últim any, malgrat el sotrac econòmic originat per la Covid-19, ha acollit l’obertura de set nous negocis. La imatge de persianes abaixades i espais comercials buits encara és visible, a primer cop d’ull, en passejar per aquest eix. Ara bé, les dades avalen la percepció que l’oferta de botigues a la via es troba a l’alça, tot i la pandèmia. Si el primer trimestre del 2020 (abans del virus) hi havia 17 locals comercials tancats en aquest eix, avui el nombre s’ha reduït a 10, segons el cens.
   La primera setmana de març començava a funcionar l’agència Nao Viatges.
   «Nosaltres estàvem a les galeries comercials del Passeig del Comte d’Ègara, però ens va sortir l’oportunitat de traslladar-nos al carrer de Sant Pere i vam decidir mudar-nos-hi» explica la Consol Cazorla, sòcia de Nao Viatges. «A causa de la pandèmia, des del març del any passat, no fem contractacions de viatges, però hem decidit obrir ja al carrer Sant Pere perquè, pel trànsit de vianants que té, resulta un bon aparador perquè la gent ens vegi» afegeix.
   Article complert a Diari de Terrassa del dia 16.03.2021
   Autor  Emili Gonzalez
   comentarios

   PUBLICAR COMENTARIO

   Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

   Mensaje enviado correctamente.